© 2017 by Åsa Oveland Interior Design

Stay In Touch.

Åsa Oveland

 

 

Herrgårdsvägen 32

435 43 Pixbo, Sweden

 

asa@dandydemina.com

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Family Home, Pixbo, SWEDEN

Extensive renovation and part new build of existing 300 sqm residential house. Works were undertaken as a self build, employing sub-contractors only for works requiring specialist certification. 

The brief was to create a family home that was light, open and spacious but had areas of intimacy and cosiness. Aspect and topographical location have heavily influenced the proposed floor plans. The front of the property faces south and while being perched on a steeply graded hill it enjoys beautiful views across picturesque ponds and the surrounding woodland. New large terraces were designed to maximise useful outdoor space for dining in the treetops, relaxing with a view, and playing surrounded by nature.

 

Featured Projects.

Remodelling of a lateral apartment to create a living conceptual art gallery for art collectors. The project involved the re-planning of the existing apartment and services to create open flowing spaces for dining, cooking and relaxing whilst surrounding by the client’s art collection. Project in collaboration with Foster Lomas Architects.

Collector's Apartment, LONDON
Riverside Penthouse, LONDON

Refurbishment of a riverside penthouse apartment with views across London. The design creates an eclectic mix of spaces around the apartment with a rich variety of materials and a number of bespoke elements including a lightweight mezzanine with concealed hangers floating in a double-height space. Project in collaboration with Foster Lomas Architects.